Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Facebook
 
ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ Πατραϊκή Φερετροποιία
Εργοστάσιο Κατασκευής Ελληνικών Φερέτρων Πάτρα - Φέρετρα Πάτρα


Η εταιρία μας “ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΤΡΑΪΚΗ  ΦΕΡΕΤΡΟΠΟΙΙΑ” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, ιδρύθηκε το 1955 από τον ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ με αντικείμενο εργασιών τη κατασκευή ξύλινων φέρετρων από κορμούς κυπαρισσιών. Σύντομα στελεχώνεται με έμπειρο προσωπικό και μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας και προσφέρει σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό φέρετρα υψηλής ποιότητας όπου η κατασκευή των φερέτρων γίνεται ολοκληρωτικά από το εργοστάσιο μας.

Το 1975 την εταιρία αναλαμβάνει ο υιός του ιδρυτή, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ και από το 2004 μέχρι και σήμερα τη παράδοση συνεχίζει ο γιος του  ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΝΤΑΡΑΚΗΣ με τον ίδιο ζήλο και μεράκι.

Χρησιμοποιώντας την καλύτερη ξυλεία και διαθέτοντας μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, η εταιρία μας, κατασκευάζει και σας προσφέρει φέρετρα υψηλής ποιότητας.

 


 

 
 
Ποικιλία Σχεδίων
Τα σχέδια των φέρετρων που σας προσφέρει είναι διαχρονικά και υψηλής αισθητικής. Παράλληλα, με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει, μπορεί να πραγματοποιήσει την κατασκευή φερέτρων στο σχέδιο που επιθυμείτε.

Όλα τα φέρετρα κατασκευάζονται ολοκληρωτικά στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας μας στην Πάτρα και η παραγωγική διαδικασία περιλαμβάνει από τον σχεδιασμό μέχρι και την συσκευασία και αποστολή στους συνεργάτες μας.

Τα φέρετρα που κατασκευάζει μπορεί να σας τα παραδώσει χώρο σας, όπου και αν βρίσκεστε σε όλη την Ελλάδα. Μεταφέρονται άμεσα και η μεταφορά τους πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να φτάσουν σε άριστη κατάσταση στον χώρο σας.
 
 
Έχοντας ως κύριο στόχο την ικανοποίηση κάθε πελάτη, αλλά και την ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με κάθε έναν από εσάς, η εταιρεία μας φροντίζει ώστε να σας προσφέρει πάντα φέρετρα υψηλής ποιότητας, άμεσα και οικονομικά.
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.